Calculator/werkplaatsvoorbereider

Contract: Onbepaalde duur
Tijdsindeling: Voltijds

Calculator/werkplaatsvoorbereider bij Bax Innovasteel en lever jouw expertise in kostprijsberekeningen en werkplaatsvoorbereiding!

Calculator/werkplaatsvoorbereider

Werken bij Bax Innovasteel betekent deel uitmaken van een ambitieus en innovatief team waar nauwkeurigheid en techniek centraal staan. In onze dynamische werkomgeving krijg je de kans om afwisselend en uitdagend werk te doen, terwijl je je vaardigheden verder ontwikkelt en bijdraagt aan onze groei.

Functieomschrijving

Als calculator/werkplaatsvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsberekeningen en offertes voor onze projecten, evenals de voorbereiding van de werkzaamheden in de werkplaats. Je analyseert technische documenten en specificaties en zorgt ervoor dat alle gegevens nauwkeurig worden verwerkt. Jouw taken omvatten:

Profiel

Aanbod

Bij Bax Innovasteel krijg je de kans om jouw expertise verder uit te breiden in een uitdagende rol. Ben jij de calculator/werkplaatsvoorbereider die wij zoeken? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team!

Solliciteer nu

Klaar voor een échte job?

De echte kneepjes van het vak leer je op de werkvloer. Bij ons geen doorsnee stage, maar een echte job met uitdaging en begeleiding op maat.